Förändringar i organisationen!

Tiden är inne och det är dags för ett generationsskifte i familjeföretaget!

Stefan Blomqvist som grundat och drivit upp företaget närmar sig pensionsålder och ett generationsskifte ligger i tiden. Stefan har 3 vuxna barn varav två av dem  kommer att driva företaget vidare i hans vision, Stefan själv kommer att sitta kvar som ägare och i företagets styrelse tillsvidare, men lämnar över ansvaret för den operativa verksamheten till sina barn.

Dottern Lina Blomkvist blir ny VD från idag och äldste sonen Micke Blomkvist verkstadschef. Både Lina och Micke är väl inarbetade i sina roller, Micke har arbetat som verkstadschef och Lina som Vice vd under de senaste 4 åren och varit delaktiga i driften och företagets utveckling sedan 2010, Tillsammans utgör de en ledning som kommer att driva förtaget i en modern anda och fortsätta utveckla verksamheten.

” Vi står inför en spännande tid där utveckling är ett brännande hett ämne i fordonsbranschen och vi får möjligheten att bli en del av de”