Sportlovskampanj - 10 % rabatt på original takräcken för KIA & Subaru!

Ska du på skidsemester? Då har vi den perfekta dealen för dig!

Just nu - 10 % rabatt på orginal takräcken för KIA och Subaru med 100 % passform.

 

För att få prisuppgift eller beställa takräckem/takbågar för just din bil så kan du skicka kontaktformulär, skicka e-post eller ringa. Sedan återkommer vi med pris per telefon eller skicka dig en offert per mail. 

Kan jag själv sätta fast takräcken/takbågarna? Ja det går bra men kan vara lite komplicerat. Däremot anser du dig själv duktig på att följa en instruktionsbok, ingår när du köper, så går det hyffsat snabbt. Självklart hjälper vi på BéOs er. Vi kör in bilden och ha ungefär en halvtimma för att sätta dit dessa takräcken/takbågar medans du kan ta en kaffe och kaka under tiden.

 

Kontakta reservdelar@beosbil.se eller bokning@beosbil.se för beställning eller telefonnr: 018-69 30 30

 

Kampanjen gäller till 7 mars 2021.

Takräcken som är 100 % anpassade för din KIA eller Subaru.