Däckskifte 299 kr - Drop-In och tidsbokning!

Öppettider för däckbyte är, måndag till torsdag, mellan 13.00 -16.00 Ring eller maila för att boka tid! Eller kom in på drop-in! Vi har kaffe och fika under tiden du väntar. Välkommen!

Nu är våren här och det är dags att byta hjul. Så ta med dina bildäck och ta en kaffe under tiden vi byter dina däck. Priset är 299 kr och gäller för alla bilar! Det ingår såklat även bromsöversyn och däckvälmående. Vi saknar idagläget däckhotell. Vi lägger in dina vinterdäck i skyddande däckpåsar och lägger dom i bagageluckan åt dig. Priset gäller endast från och med 1 april till 16 april. Så kom och byt dina däck hos oss i Boländerna(Uppsala) på Svederusgatan 5.

Välj mellan Drop-in eller Tidsbokning för däckskifte, endast vardagar måndag till torsdag mellan 13.00 och 16.00. 
Obsservera: Vi gör däckskiften kostnadsfritt för dig som är inne på verkstaden för annat ärende - såsom service & reperation.

 

Drop-in för däckskifte

Kom förbi med dina däck så byter vi dem. Vid eventuella väntetider så finns kaffe och fika som vi bjuder på. Står du i kö och orkar inte vänta så har du även möjlighet att att låna en gratis lånecykel.

Tidsbokning för däckskifte

För att boka tid för ditt däckbyte så ringer eller mailar oss för att boka tid.

Telefon: 018-69 30 30

E-post: bokning@beosbil.se

Öppettider för däckskifte

Måndag - Torsdag: 13.00 - 16.00 

Vi finns i Uppsala(boländerna) på:
Svederusgatan 5
754 50 Uppsala 

Öppna i Google Maps

 

Betalningsalternativ

Hos oss kan du betala med de vanligaste betalkorten så som Visa och Mastercard. Du kan även betala med Swish. Vi tar dock inte emot kontakter. 

Datum för hjulbyte?

Det är en vanlig fråga som de flesta av sällan kommer ihåg svaret på. Enligt lag måste bilar ha dubbdäck memllan 1 december och 31 mars. Du får använda dubbdäck(vinterdäck) under tidsperioden 1 oktober–15 april. Däremot om det är eller du befarar att vinterväglaget kräver dubbdäck får du använda använda dubbdäck. Sunt förnuft helt enkelt.