Vi hjälper dig med att byta vindruta

När det är dags att byta vindrutan. Då det inte är möjligt att laga eller att skadan är för stor på vindrutan så hjälper vi på BéOs i Uppsala dig med att byta din bils ruta. Vi är certifierade och har lång erfarenhet av att byta rutor på bilen och glasreparationer.


När behöver du byta vindruta?

Ofta behöver man byta vindruta när ett stenskott är för stort eller placerat mitt i synfältet. Det kan även vara så att vindrutan blivit lagad åtskilliga gånger så att vindrutan behöver bytas av säkerhetsskäl. Då vindrutan utsätts av av enormt tryck från vind och står emot väder kan det vara klokt att byta oavsett.

Varför behöver man byta vindruta?

Vindrutan ska vara i gott skick då den viktig ur bilen konstruktion men även för de olika säkerhetssystem som finns i dagens bilar. Därför är det viktigt att vindrutans skick är god. För både dig och dina medtrafikanters säkerhet.

Vad kostar det att byta vindruta?

Kostnaden beror lite på vilken försäkring du har. Ofta har många försäkringsbolag en fast självrisk när man både fixar stenskott och byter vindruta. Såklart samarbetar vi med de flesta försäkringsbolag - så det blir smidigt och enkelt för dig. För att du ska få en bättre prisbild så rekommenderar vi dig att skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett pris för just din bil. 

Hur lång tid tar det att byta vindruta?

Det beror lite på men att byta en ruta tar cirka en arbetsdag. Lämna in din bil till oss på morgonen så kan du hämta den på eftermiddagen. Självklart har vi lånebil eller lånecykel under tiden vi byter vindrutan.

Boka tid på vår glasverkstad

Vår certifierade glasverkstad har lång erfarenhet att ta hand om alla typer av glasreperationer och rutbyten. 

 


Boka tid / Kontakt

Telefon: 018-69 30 30
E-post: bokning@beosbil.se

eller

Hitta hit:

BéOs Bilservice
Svederusgatan 5
754 50 Uppsala


 

Betalningsalternativ

Hur vill du betala? Vi accepterar de flesta kort och du kan betala med Swish.
Du kan även delbetala utan ränta.

Läs mer om detta här!

Ersättningsbil eller cykel vid service?

Klart att vi erbjuder dig som kund ersättningsfordon vid service.

Läs mer om ersättningsfordon här!