Kia experten i Uppsala!

De flesta känner oss som det naturliga valet när det kommer till att Kia service. Har du en Kia så är chansen stor att bilen har servat hos oss. BéOs Bilservice har varit auktoriserade för Kia i nästan 20 år tills nyligen - då vi inte fick vara det längre. Däremot med nästan 20 år av att serva och reparera Kia anser vi oss att vara experter på just Kia. Då vi har både enorm erfarenhet och kunskap samt erbjuder personlig service - då vi strävar efter en långvarig kundrelation.

Vi servar och reparerar Kia!

Det är viktigt att serva bilen regelbundet. Din Kia har en servicebok där du kan hitta information om serviceintervaller och villkor. Är du osäker så kan du alltid kontakta oss. Vi utför all typ av service och självklart kan du vända dig till vår bilverkstad om bilen går sönder.

 

Just nu: Hjulskifte ingår kostnadsfritt när du servar din bil hos oss! 

Din Kia expert i Uppsala - vi förebygger problem 

När du vänder dig till oss får du en tekniker som är expert på Kia. Självklart genomför vi servicen precist och i enlighet med de riktlinjer som finns i serviceboken och kontrollerar din bil utifrån de servicepunkter som står i serviceprotokollet beroende på vilken serviceintervall det är dags för. Som tex.

Olja och oljefilter byts alltid vid service. Vi kontrollerar andra vätskor som kan vara spolarvätska, kylarvätska och bromsvätska.
 

  • Vi går igenom så att alla yttre lampor fungerar. Det inkluderar bland annat varningsblinkers, dimljus, halvljus, helljus, registreringsbelysning.
     
  • Bromsarna kontrolleras och bedöms, är de i behov av byte tar vi fram ett kostnadsförslag till dig och kontaktar alltid dig innan för godkännande innan vi påbörjar reparationen. 
     
  • Däcken kontrolleras, det innebär att vi tittar på mönsterdjupet men även ser över så det inte finns sprickor och skador samt justerar lufttrycket. 

Genom att serva din Kia regelbundet förlänger du livslängden på bilen och ger din bil ett bättre andrahandsvärde när det blir dags att byta bil.

Då vi nu är en fristående verkstad kan vi även erbjuda andra typer av service. Till exempel har du äldre Kia och vill göra en mindre service till ett förmånligare pris kan vi ge dig förslag på detta.

Boka service online 

Boka online eller ring 018-69 30 30


Har du frågor eller funderingar? 

Kontakta våra servicerådgivare på
telefon 018-69 30 30 eller
bokning@beosbil.se

Välkommen till oss på BéOs Bilservice


 

Betalningsalternativ

Hur vill du betala? Vi erbjuder flera alternativa betalningsmetoder.

Läs mer om dessa här!

Glasverkstad 

Vi kan laga ditt stenskott eller byter din vindrute. Du kan även passa på att göra detta i samband med service. 

Läs mer om vår glasverkstad

Ersättningsbil eller cykel vid service?

Klart att vi erbjuder dig som kund ersättningsfordon vid service.

Läs mer om ersättningsfordon här!

Behöver din bil besiktas?

Vi samarbetar med Dekra Bilbesiktning och kan se till att din bil blir besiktad i samband med att din bil är hos oss för service. Så allting är klart när du hämtar din bil. Skönt!