Vi är din Kia-expert i Uppsala - vi förebygger problem 

När du kommer till oss får du hjälp av en servicetekniker som är expert på Kia. Vi genomför servicen på ett noggrant sätt och följer riktlinjerna i serviceboken. Vi kontrollerar din bil baserat på serviceprotokollet för att se till att allt fungerar som det ska.

Olja och oljefilter byts alltid vid service. Vi kontrollerar andra vätskor som kan vara spolarvätska, kylarvätska och bromsvätska.

  • Lampor går vi igenom så att alla yttre lampor fungerar. Det inkluderar bland annat varningsblinkers, dimljus, halvljus, helljus, registreringsbelysning.
  • Bromsarna: Kontrolleras och bedöms, är de i behov av byte tar vi fram ett kostnadsförslag till dig och kontaktar alltid dig innan för godkännande innan vi påbörjar reparationen. 
  • Däcken kontrolleras, det innebär att vi tittar på mönsterdjupet men även ser över så det inte finns sprickor och skador samt justerar lufttrycket. 

Genom att regelbundet serva din Kia förlänger du bilens livslängd och ger den ett bättre andrahandsvärde när det blir dags att byta bil. Som en fristående verkstad kan vi också erbjuda andra typer av service. Om du har en äldre Kia och vill ha en mindre service till ett bättre pris kan vi ge dig förslag på det.

Boka service online 

Boka online eller ring 018-69 30 30


Har du frågor eller funderingar? 

Kontakta våra servicerådgivare på
telefon 018-69 30 30 eller
bokning@beosbil.se

Välkommen till oss på BéOs Bilservice


 

Betalningsalternativ - Välj det som passar dig bäst!

Vi erbjuder olika betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig att betala. Du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst.

Läs mer om våra betalningsalternativ

 

Glasreperationer 

Vi utför glasreparationer för stenskott på bilrutor. Du kan boka tid för glasreparation hos oss.

Läs mer om vår glasverkstad

Ersättningsbil eller cykel vid service?

Klart att vi erbjuder dig som kund ersättningsfordon vid service.

Läs mer om ersättningsfordon här!

Behöver din bil besiktas?

Vi samarbetar med Dekra Bilbesiktning och kan se till att din bil blir besiktad i samband med att din bil är hos oss för service. Så allting är klart när du hämtar din bil. Skönt!


 

Kia verkstad Uppsala - Vi är din bästa Kia-service!

De flesta Kia-ägare i Uppsala vet att vi är det naturliga valet när det gäller att få auktoriserad Kia-service. Har du en lite äldre Kia, är chansen stor att din bil har servats hos oss. BéOs Bilservice var en auktoriserade Kia verkstad i över 20 år, men nyligen har vi blivit en fristående verkstad. Trots att vi inte längre är auktoriserade har vi fortfarande över 20 års erfarenhet och expertis inom Kia-service och reparationer. Vår stora erfarenhet och kunskap, tillsammans med vår personliga service, är vad vi strävar efter för att bygga långsiktiga kundrelationer.

 

Vi servar och reparerar alla Kia-bilar

Det är viktigt att regelbundet serva din bil. Din Kia har en servicebok där du kan hitta information om när du behöver service och vad som behöver göras. Om du är osäker kan du alltid kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med alla typer av service och självklart är du välkommen till vår verkstad om din bil går sönder.