Välkommen till BéOs – vi reparerar din trasiga vindruta och fixar repor på lacken!

Dags för service, reparation eller underhåll? Våra lokaler hittar du på Svederusgatan 5 i Fyrislund i Uppsala. Välkommen till BéOs med din bil!

Boka service

Laga stenskott Uppsala

Kör du omkring med ett stenskott i din vindruta? Små skador på glaset åtgärdas sällan, men kan på sikt leda till stora skador på din vindruta. Vi på BéOs Bilservice kan snabbt och enkelt reparera stenskottet eller byta ut hela rutan.

Reparera sprickorna i vindrutan – innan det är för sent

Stenskott är en av de vanligaste skadorna du kan få på din bil. Vad många inte vet är att ett litet stenskott kan orsaka stora sprickor i vindrutan, som är en del av bilens bärande konstruktion. Större sprickor går sällan att laga, utan innebär att hela glaset måste bytas ut. Detta leder till ökade kostnader. Oreparerade sprickor skymmer sikten och kan innebära en allvarlig säkerhetsrisk för dig som sitter bakom ratten. Det är därför viktigt att dina stenskott blir lagade i tid.

Vi på BéOs Bilservice AB är baserade i Fyrislund i Uppsala och har många års erfarenhet av reparationer på personbilar, husbilar och lätta lastbilar. Har du drabbats av ett stenskott kan vår välutbildade personal enkelt reparera skadan till ett rimligt pris. Skulle ditt stenskott ha orsakat sprickor i glaset byter vi ut hela vindrutan åt dig. Reparationen genomförs snabbt och smidigt medan du får tid över till annat – antingen som en separat reparationsbokning eller i samband med att din bil är på service. Vilket alternativ du än väljer kan du räkna med att din bil är i trygga händer hos oss.

Oavsett vilket problem din bil har finns vi här för dig

Utöver reparation av stenskott och byte av vindruta erbjuder vi på BéOs Bilservice AB bland annat originalservice, AC-service, förbesiktning och hjulinställning. Oavsett vilka problem du upplever arbetar våra kunniga tekniker hårt för att din bil ska fungera som vanligt igen så fort som möjligt. Om du vill reparera ett stenskott, byta ut din vindruta, eller något helt annat, tveka inte att höra av dig till oss.

Du når oss snabbt via mejl på bokning@beosbil.se, 018-69 30 30, eller via vårt bokningsformulär.

 


Kontakt / Hitta hit: 

Telefon: 018-69 30 30
E-post: bokning@beosbil.se
eller
Boka online här

BéOs Bilservice AB
Svederusgatan 5
754 50 Uppsala
Välkomna!

Vilka problem din bil än har löser vi dem gärna åt dig. Hos oss är alla bilar välkomna!

– Micke på BeOs Bilservice

Öppettider:

Måndag - Torsdag:       07:00-16:30

Fredag:                         07:00-15:00

Lördag - Söndag:         Stängt