BéOs Bilservice – Din bilverkstad i Uppsala

Sedan 1979 har vi på BéOs som Bilverkstad i Uppsala bidragit till väl fungerande bilar. Genom att kombinera formella certifieringar med ren och skär erfarenhet har vi fått många trogna kunder. Men varför tycker vi själva att vi är ett bra val?

Som många andra bilverkstäder började BéOs smått. Men genom hårt arbete och en ambition att upprätta långsiktiga kundrelationer har vi numera ett stort antal anställda, vilket är en garanti för både bred och specialiserad kompetens.

Bilservice i Uppsala – Erfarenhet och formella certifieringar

I dagens föränderliga värld där service, reparation och felsökning ofta kräver både särskild kunskap och specialiserad utrustning så har vi valt att prioritera både erfarenhet och färsk kunskap. För att kunna hantera samtliga bilmärken och modeller ser vi till att hålla vår personals kunskaper uppdaterade med utbildningar och certifieringar. Samtidigt lägger vi särskild fokus på tillgång till modern utrustning.

Vi ser oss själva som en bilmekaniker i Uppsala som definitivt ligger i tiden. Men det är en ständig utmaning att matcha våra kunders växande önskemål på flexibla tjänster.

Smidiga tidsbokningar – Utifrån dina villkor

Det ska vara enkelt att välja oss. Oavsett livssituation, bilmodell eller särskilda krav. Därför går det bra att boka tid hos oss såväl direkt på hemsidan som via e-post eller telefon. Om du har önskemål på särskilda tider då är det bara att berätta för oss. Vi sätter stolthet i att sätta våra kunders behov i första rummet.

Trygghet – Nybilsgaranti, vägassistans, garanti och lånebil

När du väljer att anlita oss för bilservice i Uppsala så har du full kontroll över vad du vill ska ingå. Du bibehåller nybilsgarantin under bilens garantitid och vägassistans ingår i arbetet. Vid behov ordnar vi även lånebil eller cykel för dig som hellre trampar.

Alla våra utförda jobb kommer med 12 års garanti. Därför behöver du aldrig oroa dig för problem.

Prisvärt och pålitligt

För servicearbeten erbjuder vi alltid prisgaranti för att du ska slippa oväntade överraskningar. Du har även möjligheten att betala direkt på plats eller via delbetalning på upp till 24 månaders betalningstid.

Vi värdesätter möjligheten att erbjuda de tjänster som faktiskt efterfrågas. Därför kan vi säkerställa ett stort antal olika tjänster.

  • Service och reparationer. Allt ifrån AC-service till omfattande reparationer.
  • Glasbyten, stenskott, lackskador. Vi tar hand om såväl det praktiska som det estetiska.
  • Däckbyten och hjulinställning. Att erbjuda både däckhotell och skifte är ett måste.
  • Felsökning, förbesiktning och allt som krävs för att du ska kunna rulla vidare.

Om du behöver bilservice i Uppsala så ser vi på BéOs fram emot att hjälpa dig. Kontakta oss så sköter vi resten.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på vår e-postadress bokning@beosbil.se, telefon 018-69 30 30, eller via vårt bokningsformulär.

Kontakt / Hitta hit: 

BéOs Bilservice AB
Svederusgatan 5
754 50 Uppsala

Telefon: 018-69 30 30

E-post: bokning@beosbil.se

 

Se våra aktuella öppettider här.


Öppettider:

Måndag - Torsdag:       07:00-16:30

Fredag:                         07:00-15:00

Lördag - Söndag:         Stängt


 

Vilka problem din bil än har löser vi dem gärna åt dig. Hos oss är alla bilar välkomna!

– Micke på BéOs Bilservice

Välkommen till BéOs för service och reparation av din bil!

Dags för service, reparation eller underhåll? Våra lokaler hittar du på Svederusgatan 5 i Fyrislund i Uppsala. Välkommen in till BéOs med din bil!

Boka service