Välkommen till BéOs för service och reparation av din bil!

Dags för service, reparation eller underhåll? Våra lokaler hittar du på Svederusgatan 5 i Fyrislund i Uppsala. Välkommen in till BéOs med din bil!

Boka service

Bilverkstad Uppsala

Letar du efter en pålitlig bilverkstad i Uppsala? Då har du hittat rätt. Med över fyrtio års erfarenhet av branschen kan vi på BéOs Bilservice AB garantera dig service i toppklass.

Sedan starten 1979 har BéOs Bilservice AB varit det självklara valet av bilverkstad i Uppsala. Vi har auktorisation på Kia och Subaru, vilket innebär att vår personal är experter på dessa bilmärken.

Till dig som kör Kia eller Subaru erbjuder vi komplett originalservice utifrån tillverkarens protokoll, samt möjlighet att köpa hållbara reservdelar och tillbehör anpassade till just din bil.

Behöver du alternativt transportmedel medan din bil är på service kan du självklart boka ersättningsbil eller låna en cykel av oss.

Specialister på Kia och Subaru – men alla bilmärken är välkomna

Som allbilsverkstad utför vi även reparationer på övriga märken av såväl personbilar som husbilar och lätta lastbilar.

Bland våra tjänster ingår AC-service, förbesiktning, hjulinställning och reparation.

Har du drabbats av ett stenskott kan vi enkelt laga eller byta ut rutan i samband med service, eller som en separat reparationsbokning.

I samarbete med Dekra Bilbesiktning kan vi också besikta din bil medan den är på service.

Skulle något låta konstigt eller sluta fungera hjälper vi dig snabbt att felsöka och åtgärda problemet – alltid till ett rimligt pris.

Att få din bil reparerad behöver inte vara krångligt

BéOs Bilservice AB har genomgått många förändringar genom åren och är idag beläget i Fyrislund, ett stenkast från centrala Uppsala. Vår personal består av en rad trevliga medarbetare med stor kunskap och erfarenhet inom sina respektive områden. Vi är inte rädda för nya möjligheter utan arbetar ständigt mot att förnya och förbättra vår verksamhet, med målet att erbjuda våra kunder den bästa servicen på marknaden.

Oavsett vilka problem som uppstår hjälper vi dig att hitta en lösning, så att din bil kan fungera som vanligt igen. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på vår e-postadress bokning@beosbil.se, telefon 018-69 30 30, eller via vårt bokningsformulär.

 


Kontakt / Hitta hit: 

BéOs Bilservice AB
Svederusgatan 5
754 50 Uppsala

Telefon: 018-69 30 30

E-post: bokning@beosbil.se

Välkomna!

Vilka problem din bil än har löser vi dem gärna åt dig. Hos oss är alla bilar välkomna!

– Micke på BeOs Bilservice

Öppettider:

Måndag - Torsdag:       07:00-16:30

Fredag:                         07:00-15:00

Lördag - Söndag:         Stängt