Sann entreprenör

I mars månad år 1979 startade Stefan Blomqvist och Kenneth Ohlsson upp sin verksamhet som en allbilsverkstad i lokaler på Kungsängsvägen 4 i Uppsala.

Namnet Bé Os blev till genom de bådas efternamn. Stefan var den drivande till att starta upp bolaget då fordon var hans största intresse, Kenneth hade en utbildning inom handel och även han ett intresse för fordon och de delade till en början upp arbetsuppgifterna, Kenneth skötte bokföringen och Stefan reparerade bilarna.

I och med starten blev de auktoriserade för två bilmärken som var Vaz/Lada och Daihatsu, och året efter ännu en auktorisation för Isuzu, man anställde då en person för att hinna med. 1983 tog man ytterligare in en anställd och nu var de 4 som arbetade på heltid.

Lokalen var mörk och liten med bara två portar och fyra liftar, kontoret fick agera kundmottagning med in och utlämning av bilar över ett av skrivborden i de trånga utrymmet.

Läs fortsättningen av den spännande historien om de sanna entreprenörerna här!

 

2018 - Förändringar i organisationen!

Tiden är inne och det är dags för ett generationsskifte i familjeföretaget.

Dottern Lina Blomkvist blir ny VD från idag och äldste sonen Micke Blomkvist verkstadschef. Både Lina och Micke är väl inarbetade i sina roller, Micke har arbetat som verkstadschef och Lina som Vice vd under de senaste 4 åren och varit delaktiga i driften och företagets utveckling sedan 2010, Tillsammans utgör de en ledning som kommer att driva förtaget i en modern anda och fortsätta utveckla verksamheten.

” Vi står inför en spännande tid där utveckling är ett brännande hett ämne i fordonsbranschen och vi får möjligheten att bli en del av de”

Läs mer om nyheten här!